Welkom bij Jungheinrich

Bekijk onze vacatures 👇

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Bij de medewerkers van Jungheinrich stroomt geel bloed door de aderen. Je werkt namelijk niet alleen bij ons. Neen! Je bent ook maker, bewaker en ambassadeur van ons merk.

Our DNA 🧬

Trots op ons product

Als marktleider zijn wij trots op het onderscheidend vermogen van onze producten en diensten. Alle medewerkers van Jungheinrich zijn zich bewust van die verantwoordelijkheid om onze klanten te bedienen met een betrouwbare oplossing op maat.

Oprechte waardering

Jungheinrich is een internationale onderneming, maar ook een familiebedrijf. Dat is voelbaar. Iedere werknemer is een onderdeel van het geheel, een onmisbare schakel in het proces. Wat je kwaliteiten ook zijn en welke ambities je ook koestert, je draagt bij aan het duurzame succes van Jungheinrich. Een schouderklopje en een welgemeende dank-je-wel aan elk van hen is dan ook op zijn plaats.

Geel

Er stroomt geel bloed door onze werknemers. Je bent meer dan een werknemer. Je bent ook maker, bewaker en ambassadeur van ons merk. Geel is voor ons de kleur van gedrevenheid, maatwerk, veiligheid en werkplezier. Het staat voor in beweging blijven en voor hoge verwachtingen; voor schouder aan schouder en afspraak is afspraak.

Bekijk onze video

  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?